Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Άρθρο για το "Μαζεύω τα κομμάτια μου"

Μαζεύω τα Κομμάτια μου

Στεφανία Ρουλάκη

Μετά από κάποια δυσκολία η καλύτερη συμβουλή είναι να μαζέψουμε τις δυνάμεις που μας απομένουν και να προχωρήσουμε μπροστά. 

Πάνω στη συγκεκριμένη αυτή άποψη στηρίζεται και το βιβλίο της κυρίας Στεφανίας Ρουλάκη με τον τίτλο: Μαζεύω τα κομμάτια μου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις  iWrite.  Ένα βιβλίο που διαπραγματεύεται την ψυχική συγκρότηση, όπως την έχει βιώσει η ίδια η συγγραφέας τόσο από τη μακροχρόνια μελέτη όσο και από την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία, ως θεραπευόμενη αλλά και ως θεραπεύτρια αντίστοιχα. 

Με το συγκεκριμένο βιβλίο ο αναγνώστης αποκτά τις απαραίτητες γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να συνθέσει έναν ενιαίο και λειτουργικό εαυτό χρησιμοποιώντας διάφορα σκόρπια τμήματα που αισθάνεται εσωτερικά. Όσο περνούν τα χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν την επαφή με τα συναισθήματα και αυτό έχει ως συνέπεια να αρχίσουν σταδιακά να χάνονται μέσα στο σύνολο των «πρέπει», των προσδοκιών, και των ανέφικτων στόχων. Έτσι αρχίζει η σταδιακή απομάκρυνση από τον αληθινό εαυτό και κατά συνέπεια από την ευτυχία. Αν όμως κάθε άνθρωπος έχει συγκροτημένο εαυτό, τότε θα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει πάντα τις καταστάσεις που τον αφορούν με πιο ξεκάθαρο μυαλό και τα συναισθήματά που βιώνει θα αποτελούν την πυξίδα που θα τον οδηγεί στο ταξίδι της ζωής του.

 Ένα βιβλίο που δεν θα πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη του σύγχρονου ανθρώπου, αφού απευθύνεται ανεξαιρέτως σε όλους, ακόμα και σε εκείνους που δεν αναζητούν καμία αλλαγή στη ζωή τους.

 Όποιος ενδιαφέρεται για το βιβλίο μπορεί να το προμηθευτεί με μία παραγγελία από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς του, ή με αναζήτηση στο ίντερνετ με τον τίτλο του και την εκδοτική του εταιρεία (Iwrite) ή από τον σύνδεσμο ΕΔΩ

https://www.cyprusalive.com/el/mazeyw-ta-kommatia-moy?fbclid=IwAR01dq0gexbUrrwkn--zHhTVoOoe1D9JBEBrjd2QhY_cnE5xFrmRqiOAQMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου